We are creators of reusable solutions

Get a job at Polymount

Click here!
header.jpg

Careers

Logistiek Medewerker

Ben jij opzoek naar een uitdagende afwisselende baan in de logistiek? Dan zoeken wij jou! Bij Polymount zijn wij momenteel dringend opzoek naar een nieuwe gemotiveerde kracht om ons logistiek/magazijn team te versterken!

- Wie ben jij? 

Jij bent Gemotiveerd, leergierig en flexibel inzetbaar op de werkvloer. Heb je nog geen heftruck certificaat en VCA? Geen probleem! Die kun je via ons alsnog in een korte tijd behalen!
Verder ben jij: 

 • Nauwkeurig
 • Georganiseerd
 • Communicatief waardig 
 • Je kunt goed overweg met computers en Excel
 • Een doorzetter!
 • MBO Denk niveau 
 • Beheersing van de Engelse taal (of andere) is een pré
 • Gezellig!

 

- Wat ga jij doen?

Samen met je team ga je aan de slag op de logistieke afdeling. Je houdt je bezig met het ontvangen, sorteren, opbergen, transporteren van de voorraad materialen en onderdelen. Daarnaast zul je ook in contact zijn met diverse transportbedrijven om prijzen aan te vragen en planning te maken.

Daarnaast zullen jou werkzaamheden zijn: 

 • Het controleren en signaleren van kwaliteit van alle inkomende goederen. 
 • Het rijden van heftruck.
 • Laden en lossen van vrachtwagens.
 • Het verwerken van pick orders.
 • Het inplannen van transporten voor wereld wijden bestellingen.
 • Het voorbereiden en verzendklaar maken van orders voor transport. 
 • Het administreren van benodigde logistieke documenten. 
 • Voorraden beheren van het magazijn. 
 • Alle overige voorkomende werkzaamheden rondom het magazijn. 

 

- ​Wat bieden wij? 

Bij Polymount bieden een veilige en gezellige werksfeer met een goede bijpassende vergoeding. Daarnaast bieden wij uitstekende werk omstandigheden en bieden wij jou de optie om opleidingen te volgen die bij jou werk passen om steeds meer verantwoordelijkheid te krijgen. 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan snel een email naar rkok@polymount-int.nl met je CV en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Polymount Sleeve Productie Medewerker

Polymount Sleeve Productie Medewerker 

Vanwege de groei van ons nieuwe product de Polymount Sleeve zijn wij momenteel opzoek naar versterking binnen ons productieteam. Wat ga jij doen? Je zult helpen bij het maken van de Polymount Sleeve. De Polymount Sleeve is een hoog kwaliteit product wat met enorme precisie wordt gemaakt.

Je zult werken in een gezellig jong team werken die allemaal erg gedreven zijn om de beste kwaliteit te leveren. Omdat het een kwaliteit product is zoeken wij iemand die goed met zijn/haar handen kan werken en graag nieuwe dingen wil leren.

Wij bieden een schone, veilige en gezellige werkplek en een goede compensatie. Ook bieden wij de mogelijkheid om internationaal te kunnen werken door bij klanten over de hele Wereld reparaties uit te voeren.

Denk jij dat je degene bent die wij zoeken? Stuur dan een email naar rkok@polymount-int.com met je CV en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

 

Polymount US Job Openings

Polymount in Newnan, GA is looking to hire a full-time production assistant to work Mon.-Fri. (8 am-4:30 pm).

Polymount provides several reusable solutions in the flexo printing industry with our main product produced out of the Newnan, GA location, being the Polymount Self-Adhesive printing sleeve. Starting salary: $37,960 (bimonthly) w/ possible pay increase up to $41,600 plus benefits, eligible after a 90-day probationary period.

- Responsibilities: Assist production with tasks necessary to fulfil orders. This includes prep, finishing, packing, cleaning and eventually moving into a full production role and possibly other opportunities in the machines department.

- Physical requirements: Must be able to be on feet during shift. Must be able to lift 50 lbs repeatedly throughout the day.

- Benefits: Optional health insurance, dental, vision, LT/ST disability and Life Insurance. (Company pays 80% of health plan and 100% of all other benefits)

PTO: You will receive PTO after the probationary period as shown below.

1st calendar yr: 40hrs +24 sick
2nd calendar yr: 80hrs +24 sick
3rd calendar yr: 120hrs +24 sick
5th calendar yr: 160hrs +24 sick (cap)

If you're interested in applying or have any questions, please send your resume to kandrews@polymount-int.nl

Monteur Technische Dienst Polymount Machines

Monteur Technische Dienst 

Ben jij technisch handig en hou jij van het sleutelen aan diversen machines? Dan zoeken wij jou! Vanwege de groei in vraag naar onze machines zijn wij op zoek naar iemand die ons team komt versterken op de de technische montage afdeling.

De Polymount Plate Cleaner is onze meest verkochte machine met meer dan 1030 exemplaren wereldwijd. Van de Plate Cleaner bestaan drie verschillende maten en we hebben laatst een nieuwe versie uitgebracht. De Polymount Plate Cleaner is gemaakt om drukplaten schoon te maken zo dat ze snel opnieuw kunnen gebruikt worden.

Daarnaast hebben wij de Polymount Film Cleaner, die steeds populairder wordt in de flexo grafische markt. In de verpakkingsindustrie wordt er dagelijks onwijs veel fout gedrukte folie weggegooid wat nauwelijks kan worden gerecycled. De Polymount Film Cleaner is een nieuw gepatenteerd concept ontwikkeld om fout-bedrukte folie te reinigen. Een zeer duurzame en innoveerde machine!

Wat zullen je werkzaamheden zijn?: Als monteur bij Polymount zul je bezig zijn met het assembleren en servicen van de machines die wij wereldwijd verkopen. Je zult beginnen met het leren kennen van de machines. Zodra je dit onder de knie hebt zal je snel de mogelijkheid krijgen om installaties en services te doen over de hele wereld. Je bent onderdeel van een ervaren team dat constant bezig zijn met het verbeteren en finetunen van de machines.

Wat Bieden wij?: Wij bieden een veilige en gezellige werksfeer met een goed bijpassende vergoeding. Wij bieden doorgroeimogelijkheden waar onder de kans om regelmatig in het buitenland te werken.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan snel een mail naar rkok@polymount-int.nl met je CV en we zullen zo snel mogelijk met je in contact komen.

We kijken uit naar je sollicitatie.

Met vriendelijke groet,

Polymount Recruitment

International Polymount Film Cleaner Technische medewerker.

International Polymount Film Cleaner Technische medewerker. 

Ben jij een hbo-niveau techneut (werktuigbouwkunde / electrotechiek) die wil werken met zeer innoverende machines terwijl je de wereld afreist ? Dan zijn wij opzoek naar jou!! 

De Polymount Film Cleaner is een nieuw gepatenteerd concept ontwikkeld om fout-bedrukte folie te reinigen. In de verpakkingsindustrie wordt er dagelijks heel veel bedrukte folie weggegooid omdat er voor bedrukt-folie-afval nauwelijks recycle toepassingen zijn. Wij hebben een methode bedacht om dit afval te reinigen en te kunnen hergebruiken. Niet alleen innoverend, maar dus ook ontzettend duurzaam! De Polymount Film Cleaner staat ondertussen op alle continenten.

Wat zullen jouw werkzaamheden zijn?: Je zult de machine van begin tot eind leren kennen en een belangrijk onderdeel zijn van de bouw, assemblage en het installeren van de Film Cleaner. Er zal een wereld voor je opengaan, letterlijk! Je zult regelmatig internationaal naar klanten reizen om  machines te installeren, demo's/trainingen te verzorgen, ook service en trouble shooting horen bij deze functie. Je bent onderdeel van een jong technisch team en je zal constant bezig zijn om de Polymount Film Cleaner door te ontwikkelen en te fine tunen. Kun je met autocad omgaan ?? dan zou dat heel erg fijn zijn.

We bieden een veilige en gezellige werksfeer met een goede bijpassende vergoeding. Daarnaast bieden wij jou een internationaal werkterrein, een auto van de zaak en een goed pakket aan secondaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan snel een mail naar mvwijhe@polymount-int.nl  met je CV en motivatie brief, we zullen zo snel mogelijk bij je terugkomen. 

We kijken uit naar je sollicitatie. 

Met vriendelijke groet, 

Polymount Recruitment

Polymount Platen Productie Team Member

Bij Polymount zijn we momenteel op zoek naar iemand om het zelfklevende platen productie team te versterken.  
Het maken van de zelfklevende platen is de eerste stap in het maken van onze "Polymount Self Adhesive Sleeve" en dit doen we al meer dan 20 jaar. Het is een uniek proces dat we de afgelopen twee decennia zeer gespecialiseerd in zijn geworden. 

Wat ga je doen?: Je komt te werken in een team dat zelfklevende platen maakt voor de Polymount Sleeves. Je komt te werken in een kwaliteit gedreven team dat altijd op zoek is naar verbetering van het proces van het maken van zelfklevende Polymount platen. Jouw rol binnen het bedrijf zal cruciaal zijn en jouw positie en harde werk zullen altijd worden gewaardeerd. Omdat het zo'n uniek proces is, zijn we op zoek naar iemand die kwaliteit nastreeft, graag wil leren en verbeteren, goed in teamverband kan werken en bovenal... wil werken en deel wil uitmaken van een innoverend internationaal bedrijf! 

 Wij bieden onze medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en reële doorgroeimogelijkheden. We verwelkomen alle sollicitaties die denken dat ze een geschikte kandidaat zijn voor de hierboven beschreven functie. Stuur uw CV en motivatiebrief naar onze General Manager, Reinier Kok, via rkok@polymount-int.nl. Hij zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Wij kijken ernaar uit van u te horen. 

Met vriendelijke groet, 

Polymount Recruitment.